Загадані під Новий рік бажання неодмінно збуваються: Позитив заспівав про смерть Путіна та перемогу України

Український виконавець Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив у дуеті з HANUMIKE випустили спільну композицію під назвою 2023 року та кліп на неї. Ролик оприлюднено у YouTube, у п'ятницю, 23 грудня.

Так, у новій пісні, яку вважають пророчою, артисти, стоячи на могилі диктатора Володимира Путіна, співають про перемогу України у війні, розв'язаній РФ.

У той же час, на думку музикантів, це відбудеться вже наступного року, тим самим трек названий 2023.

"Хочеться, щоб у цю магію повірив кожен із нас, і для всіх цей рік став страшним сном. Ми почнемо нове життя, відлік якого вже за кілька днів, з початком нового року. Давайте візуалізувати все побачене у кліпі разом!", - прокоментували прем'єру композиції HANUMIKE.
Раніше повідомлялося, що напередодні свят популярні зірки вітчизняного шоу-бізнесу записали спільний трек під назвою "За одним столом".

Чи треба чоловікам щорічно проходити ВЛК: У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 19:30

Відповідно до законодавства, висновки військово-лікарської комісії (ВЛК) для військовозобов’язаних громадян України дійсні п’ять років. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі телеканалу КИЇВ24. "На сьогоднішній день д...

Історик, який два роки воює на нулі, дав пораду новобранцям

понеділок, 20 травень 2024, 19:25

Коли перебуваєш на війні, дуже допомагає настанова "говорити собі, що тебе вже вбили". Так висловився музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко в інтерв'ю "Главкому". . Хоменко пригадав момент, коли він з побратимами вперше зах...