Загадкова загибель українки в Туреччині: Напередодні смерті відправила смс колишньому хлопцеві

Незадовго до своєї загибелі громадянка України Христина Новицька, тіло якої було виявлено в курортному турецькому містечку Мугла під Бодрумом, прислала смс своєму колишньому бойфренду, в якому говорила про свою смерть. Нові подробиці смерті українки повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Як стало відомо, незадовго до смерті неназваний бойфренд Христини, який має будинок в Бодрумі, отримав текстове повідомлення на телефон. "Якщо я помру, ти подбаєш про мою сім'ю?", - запитувала у нього українка.

Молодий чоловік, який працює агентом з нерухомості, підтвердив, що отримував смс від своєї колишньої дівчини такого змісту, але він відразу його стер. За його словами, з Христиною він не бачився майже півроку.

"Я видалив його (повідомлення, - ред.), тому що одружений. Ми давно не зустрічаємося. Вона зв'язалася зі мною, коли приїхала в Бодрум в липні, тоді ми зустрілися", - цитує його заяву видання.

Про неназваного бойфренда відомо, що він, крім Бодрума, також має будинок в Києві. Нагадаємо, що українку виявили на стільці з поліетиленовим пакетом на голові, її руки були скуті наручниками за спиною. У поліції заявили, що дівчина наклала на себе руки, зараз слідство розглядає дві версії трагедії: самогубство і умисне вбивство.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...