Загадковий 9-метровий об'єкт зафіксували в оповитому легендами озері Лох-Несс

Це може бути гігантський осетер або вугор, але цілком можливо і та сама Нессі – міфічна істота, яка згідно з легендою, живе в озері Лох-Несс.

В озері Лох-Несс на глибині близько 152 метрів гідролокатор виявив 9-метрову фігуру. Загадковий об'єкт на екрані свого пристрою побачив директор круїзного судна на озері Лох-несс Рональд Маккензі, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Так, на записі з гідролокатора видно форексову форель, а нижче – той самий дивний об'єкт у формі великого півмісяця. Чоловік каже, що це може бути гігантський осетер або вугор, але цілком можливо і та сама Нессі – міфічна істота, яка згідно з легендою, живе в озері Лох-Несс.

"Я вважаю, що глибоко в Лох-Несс живе щось велике, хто знає, що це може бути, але мені б хотілося думати, що це Нессі. Це те, що харчується вуграми або фореллю. Це досить незвично", – каже Рональд.

Чоловік планує передати зображення, отримане гідролокатором, компанії – виробнику пристрою.

На записі з гідролокатора в Лох-Несс помітно дивний об'єкт у формі великого півмісяця
Чоловік планує передати зображення, отримане гідролокатором, компанії – виробнику електронного пристрою

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...