Загадковий спалах був не лише в Києві: У Білорусі зафіксували падіння метеорита, момент потрапив на відео

У кількох районах Білорусі увечері 19 квітня зафіксували падіння метеорита. Цікаво, що рідкісне явище сталося в той же час, коли над українською столицею Києвом бачили загадковий яскравий спалах. Момент падіння метеорита було знято у місті Гомель. Про це повідомляє Telegram-канал "МотолькоПомоги", передають Патріоти України.

Запис з автомобільного відеореєстратора датується 19 квітня 21:56 за місцевим часом. Крім того, про яскравий спалах у небі повідомляли у різних містах Білорусі.

Близько 22:00 мешканців Гомеля, Мозиря та інших міст, що розташовані поблизу білорусько-українського кордону, налякав яскравий спалах у небі, який нагадував падіння метеорита.

За інформацією Telegram-каналу "Флагшток", місцеві жителі помітили світловий спалах жовто-синього або жовто-зеленого кольору. З Гомеля спалах спостерігався у напрямку півдня, у Мозирі – у південно-східному напрямку.

Варто зазначити, що у Головному центрі спеціального контролю повідомили, що 19 квітня о 21:57 за київським часом інфразвуковими засобами на території України зареєстровано високоенергетичну акустичну подію. Розрахункове місце епіцентру вибуху знаходилось у Київській області. Крім того, у відомстві зазначили, що подія, ймовірно, пов'язана із входом космічного тіла до щільних шарів атмосфери.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...