Заглянув під капот і обімлів: Механік знайшов несподівану причину поломки авто

У Мережі набирає популярності відео, на якому механік ремонтує авто. Запис вже зібрав понад 3,6 млн переглядів, передають Патріоти України.

Заглянувши під капот зламаного автомобіля, майстра чекав неприємний сюрприз. Несправність Toyota V6 полягала не в відсутності свічки запалювання, яка заважала запустити двигун, а виводок безволосих, рожевих щурят.

Автор відео розповів, що механік надіслав йому відеозапис після того, як виявив гризунів під капотом авто. Коментуючи побачене, користувачі мережі відзначили, що кращий спосіб захистити свій автомобіль від гризунів - регулярно користуватися ним і не залишати в машині їжу і напої.


От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...