Загострення на Донбасі: Погані новини з фронту

Від початку поточної доби бойовики здійснили 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил, двох українських військовослужбовців поранено. Про це заявили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв опорні пункти ОС: з мінометів калібру 120 мм – у районі населених пунктів Водяне та Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу села Лебединське; з озброєння бойової машини піхоти БМП-2, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль; зі снайперської зброї – поблизу населених пунктів Мар'їнка та Новотроїцьке.

Водночас у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Новоолександрівка; з великокаліберних кулеметів – поблизу селища міського типу ПІівденне. "На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - додали в штабі.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...