Загравання з найбільшим агресором континенту: УЄФА віддав Росії фінальні матчі Євро-2020, які відібрали у Ірландії


Євро-2020

УЄФА переніс матчі чемпіонату Європи з футболу, які відібрали у Дубліна до Санкт-Петербурга та Лондону, повідомляють Патріоти України з посиланням на УЄФА.

Виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) остаточно затвердив список міст, в яких пройдуть матчі чемпіонату Європи.

Зокрема, прийнято рішення, що замість Більбао матчі прийме інше іспанське місто - Севілья. Ігри, які мав прийняти Дублін, перенесено до Лондона та Санкт-Петербурга.

Таким чином, матчі фінального етапу ЧЄ відбудуться на стадіонах 11 міст: Амстердама, Баку, Будапешта, Бухареста, Глазго, Копенгагена, Лондона, Мюнхена, Риму, Санкт-Петербурга, Севільї.

УЄФА також підтвердив, що всі матчі пройдуть за присутності глядачів. Трибуни арен в Санкт-Петербурзі та Баку буде дозволено заповнювати на 50%. Будапешт має намір зняти обмеження із заповнюваності трибун, якщо вболівальники будуть дотримуватися суворих протиепідеміологічних правил. Амстердам, Бухарест, Глазго, Копенгаген і Рим підтвердили квоту в 25-33%, яку може бути збільшено. Лондон підтвердив максимальну місткість в 25% для трьох матчів групової стадії і зустрічі 1/8 фіналу, але оргкомітет планує збільшити заповненість трибун для півфіналів і фіналу.

Збірна України на груповому етапі гратиме у Амстердамі та Бухаресті, суперниками нашої національної команди стануть Нідерланди, Австрія та Північна Македонія.

Євро-2020 відбуватиметься з 12 червня до 12 липня. Турнір було перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу.


В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...