Заграву видно здалеку: У Росії на заводі "Роснафти" прогримів потужний вибух (відео)

На місці працює 4 розрахунки пожежників. Займанню присвоєно четвертий ранг складності.

У понеділок, 25 січня, на одному з підприємств "Роснефти" в російському місті Уфі стався вибух ємностей із синтетичним спиртом, які згодом загорілися. Повідомляється про одного постраждалого. Запис моменту вибуху з камери відеоспостереження опубліковано в Telegram-каналі Life Shot, інформують Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно сліпучий спалах над підприємством, після якого над заводом з'являється заграва. Примітно, що робітник, який потрапив в кадр, абсолютно незворушно проходить по території, не зупинившись і не змінюючи темпу руху.

Як повідомляє місцеве видання "Башинформ", вибух стався на заводі "Уфаоргсинтез", що належить "Башнефть" (яка входить в ПАТ НК "Роснефть"). Після вибуху тут запалав вогонь. На місці працює 4 розрахунки пожежників. Займанню присвоєно четвертий ранг складності.


За попередньою інформацією, в результаті НП постраждала одна людина, ще одну особу наразі розшукують. Обставини події з'ясовуються.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...