Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Зазначається, що у більшості областей України, окрім півдня та південного сходу, очікуються заморозки вночі. "А ось вдень в Україні потеплішає до +12...+18 °C. Вдень 20 квітня дощі пройдуть місцями на заході, у центральних областях та на півдні України. На решті території - без опадів", - повідомила синоптикиня. За її словами, у суботу на сході та півдні очікується сильний вітер.

Яку погоду очікувати в Києві

Найближчої ночі у Києві також варто очікувати заморозки 0...-2 °C. Натомість у суботу вдень потеплішає до +14...+15 °C.

"Вдень південно-східний вітер стихне, буде помірний чи слабкий. У столиці в суботу - без опадів", - додала Діденко.

Натомість у неділю, за її словами, в Україну прийде активний циклон із півдня, тому погода погіршиться - очікуються дощі, сильний вітер, температура повітря повсюди, окрім східних областей, знизиться.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...