Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Зазначається, що у більшості областей України, окрім півдня та південного сходу, очікуються заморозки вночі. "А ось вдень в Україні потеплішає до +12...+18 °C. Вдень 20 квітня дощі пройдуть місцями на заході, у центральних областях та на півдні України. На решті території - без опадів", - повідомила синоптикиня. За її словами, у суботу на сході та півдні очікується сильний вітер.

Яку погоду очікувати в Києві

Найближчої ночі у Києві також варто очікувати заморозки 0...-2 °C. Натомість у суботу вдень потеплішає до +14...+15 °C.

"Вдень південно-східний вітер стихне, буде помірний чи слабкий. У столиці в суботу - без опадів", - додала Діденко.

Натомість у неділю, за її словами, в Україну прийде активний циклон із півдня, тому погода погіршиться - очікуються дощі, сильний вітер, температура повітря повсюди, окрім східних областей, знизиться.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...