Загрожує до 5 років тюрми: У Казахстані поліція затримала водія з конем у салоні "Жигулів"

У Казахстані поліцейські затримали 31-річного місцевого жителя, в салоні його легкового автомобіля виявили живого коня. Про це повідомляє 13 вересня інформаційний портал міністерства внутрішніх справ Казахстану Polisia.kz, передають Патріоти України.

"Співробітники батальйону патрульної поліції, які зупинили його на автодорозі, відразу ж доправили підозрюваного у відділок поліції разом з автомашиною, в салоні якої був живий кінь. Трохи пізніше знайшовся і господар викраденого коня, який зовсім і не знав про зникнення худоби", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що затриманий громадянин причетний до крадіжок ще кількох коней і телят. Викрадених тварин він завантажував у свою машину і відвозив у тихе місце, після чого починав шукати покупців худоби. Місцеве видання "Литер" пише, що машина затриманого – "Жигулі". В обласному департаменті поліції заявили, що продовжують розслідування і шукають осіб, які скуповували викрадених тварин. Дії підозрюваного кваліфікували відповідно до ст. 188-1 (крадіжка худоби) Кримінального кодексу Казахстану. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....