Загрожує довічне: Польська поліція затримала українця за підозрою у вбивстві

Чоловік не визнав себе винним і надав короткі пояснення.

У Варшаві за підозрою у вбивстві 68-річного чоловіка затримали 32-річного громадянина України. Про це повідомляє fakt.pl, передають Патріоти України.

Тіло чоловіка знайшли тиждень тому в одному з ярів на території так званого Форту V (Влоха). Це одне з укріплень колишнього оборонного кільця Варшавської фортеці. За інформацією правоохоронців, на місці вбивства знайшли сліди, були допитані свідки і вивчені відеозаписи, які привели їх до затримання громадянина України.

Чоловік не визнав себе винним і надав короткі пояснення. Поліція повідомила, що вбивство не скоєно ні на сексуальному грунті, ні з метою пограбування. За даними поліції, чоловіки до цього спільно вживали алкоголь.

Прокуратура чекає детальну оцінку експертів, які роблять розтин. Якщо вина чоловіка буде доведена, то йому загрожує довічне позбавлення волі. Також нагадаємо, що у січні цього року у Польщі 30-річний чоловік задушив свою 34-річну дружину Людмилу - уродженку України. Під час допиту чоловік зізнався у вбивстві і сказав, що втратив контроль під час сварки. Зараз йому загрожує довічне ув'язнення.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...