Загрожує кожному, якщо не можновладець: Що робити, коли лікар відмовляє у виклику мобільної бригади, попри симптоми коронавірусу

Ці поради можуть врятувати життя. В кожному разі будьте готові за "безоплатні" за твердженням влади тестування. Адже померти через українську бюрократію за зекономлені 1500-2000 грн точно не варто, в посмертному запису напишуть, що винуваті такі Ви.

Підозра на коронавірус: Що робити, якщо…

Зазначається, що якщо у людини з’явились симптоми COVID-19, потрібно зателефонувати своєму сіменому лікарю, з яким було укладено декларацію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Національної служби здоров'я України (НСЗУ) .

"За необхідності лікар спрямує до вас мобільну бригаду для тестування на COVID-19. Тобто ви не шукаєте самостійно, де зробити тест, і не йдете до лабораторії, щоб здати аналіз", – наголосили у НСЗУ.

Наголошується, що "якщо ви не маєте свого лікаря, або ваш лікар відмовив вам у виклику мобільної бригади попри наявність симптомів, телефонуйте на регіональну телефонну "гарячу лінію" з питань COVID".

Уточнюється також, що результати тестування повідомлять особисто громадянину та його лікарю. Також повідомляється, що "на сьогодні НСЗУ законтрактувала 936 медичних закладів на надання послуг мобільними бригадами".

"У цих закладах створено 1592 мобільні бригади. Найбільша кількість мобільних бригад працює у Харківській області – 100 бригад, Львівській – 95, в Запорізькій та Дніпропетровській областях – по 93 бригади", – повідомили у пресслужбі.

У НСЗУ зазначили також, що, порівняно з липнем, загальна кількість тестувань бригадами у серпні зросла на 30%.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...