Загрожує смертю! Названо одне з найсерйозніших ускладнень від COVID-19: Як його розпізнати

Вакцинація від коронавірусу не є протипоказанням для людей з розладами нервової системи. Про це на Facebook повідомив доктор-невролог Євген Скрипник, передають Патріоти України.

Чи можна вакцинуватися при розладах нервової системи

"Ніяких протипоказань для вакцинації, якщо людина страждає порушенням психіки (невротичні порушення, панічні атаки, тривожні розлади, порушення сну, депресії, психотичні розлади, епілепсія, деменція, аутизм та ін.) немає", - запевнив медик.

Прийом антидепресантів, нейролептиків, протиепілептичних препаратів, транквілізаторів не є також протипоказанням до щеплень від коронавірусу.

Євген звертає увагу на те, що після перенесеного захворювання досить часто виникають тривожні й депресивні розлади. "Часто у людей, які раніше страждали тривожними і депресивними розладами після хвороби COVID-19 спостерігається рецидив цих станів!"- зазначив Скрипник.

Вакцинація допомагає

Медик ще раз нагадав, що вакцинація від COVID-19 убереже вас від зараження коронавірусом, від важкого перебігу, а вашу нервову систему від психоемоційних перевантажень.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...