Загримить на зону? Суд прийняв рішення щодо блогера, який жорстоко побив ветерана АТО

Хмельницький міськрайонний суд ухвалив рішення заарештувати до 1 жовтня блогера Артура Сороченка, підозрюваного у жорстокому побитті ветерана антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Суд встановив заставу для підозрюваного в розмірі 40 140 гривень. Відзначається, що Сороченко в суді визнав свою провину і заявив, що з повагою ставиться до військових.

Раніше на відео він заперечував російську агресію проти України і погрожував розстрілювати АТОшників і розправлятися з їхніми дружинами.

Як відомо, 13 серпня правоохоронці заявили, що блогера оголосили в розшук після інциденту з побиттям ветерана АТО. Через чотири дні чоловіка затримали в Миколаївській області.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...