Загибель 11-річного школяра у кар'єрі на Львівщині: Спливли моторошні подробиці трагедії

У Червоноградському районі 27 червня потонув 11-річний хлопчик. На жаль, врятувати його не вдалося. Тіло дитини витягли з води рятувальники, передають Патріоти України.

Школяр пішов плавати разом зі своїми друзями. Вони намагались врятувати його, проте у дітей не вистачило сили.

Хлопчик потонув у кар'єрі

У місцевому кар'єрі у селі Бояничі втопився 11-річний школяр зі сусіднього села Гатківка. Хлопчик пірнув під воду і не зміг виринути. Під вечір рятувальники витягнули тіло дитини на берег. Односельці хлопчика розповіли, що його виховували в дуже позитивній родині. Він був найстаршим з 4 дітей у сім'ї.

"14 червня разом з ровесниками йшов до Першого Причастя, а майже через 2 тижні маємо таку трагедію", – розповіли односельці. У селі поки не знають, коли поховають школяра. Ймовірно, це відбудеться 29 чи 30 червня. Наразі його тіло перебуває у морзі.

Друг намагався врятувати загиблого

За словами сусідів хлопчика, він разом зі своїм 14-річним другом та подругою-шестикласницею нарвали черешень і вирішили піти скупатися.

Почали тонути. Дівчинку очевидці, які теж були на кар'єрі, витягнули. Хлопці до кінця намагалися врятувати один одного. Старший зумів вибратися з води, а молодший пішов на дно,
– додали у Гатківці. Односельці загиблого зазначили, що хлопець, який вижив, пережив великий стрес.

"Все плаче, картає себе, що не зміг друга врятувати. Хоча він зробив усе, що від нього залежало", – підсумували вони. Зауважте! Раніше у Бояничах був глиняний кар'єр.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...