Загибель групи парашутистів у Росії: Назвали можливі причини падіння літака (відео)

У Російській Федерації на території Татарстану легкий багатоцільовий двомоторний літак L-410 мензелінського аероклубу міг розбитися в результаті проблеми з двигуном, інформують Патріоти України.

Можлива причина, з якої у Росії розбився літак, – відмова одного з двигунів, пише ТАСС з посиланням на відомості президента Татарстану Рустама Мінніханова. За його словами, перед катастрофою пілоти борту доповіли, що відмовив лівий двигун.

Агентство також дізналося у джерела, що L-410 міг зазнати аварії через перевантаження. Проблема з двигуном є основною версією катастрофи, повідомив Telegram-канал "112".

Після аварії літака вижили тільки ті парашутисти, які знаходилися у хвостовій частині, поділився інструктор мензелінського аероклубу Олег Шипоров. У мережі також опублікували нове відео з місця трагедії.

Раніше повідомлялося, що в Татарстані в районі Мензелінська зник з радарів літак L-410, в якому знаходився 21 парашутист та два члени екіпажу. Борт перестав виходити на зв'язок майже відразу після злету. Потім з'ясувалося, що літак L-410 розбився. В результаті падіння літака загинули 16 осіб, а шість – вижили.

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...

Скорочення будуть практично в усіх галузях: Українців частіше звільнятимуть, ніж братимуть на роботу - прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 6:43

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і хвилі звільнень, передають Патріоти України. Втім, компанії, які мають намір змінювати к...