Загибель українки в Таїланді: У справі з'явився підозрюваний, із яким жінка посварилася перед зникненням (відео)

Ольга Фролова страждала на біполярний розлад і була схильна до спалахів гніву.

Ольга Фролова. Фото: соцмережі.

Поліція Таїланда допитала бойфренда загиблої української журналістки Ольги Фролової, тіло якої випадково знайшли у лісі. Ним виявився британець 47-річний Філіп Армстронг, який працює інструктором тренажерного залу. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Коханець загиблої підтвердив, що мав з нею стосунки. Однак він не знає, що сталося з жінкою після того, як вона зникла 25 травня. "Я не знаю, куди Ольга пішла після зникнення. Про це невідомо ані мені, ані її чоловіку", - сказав Армстронг.

Коханця загиблої допитали у поліції. Фото: thesun.co.uk.

Водночас за інформацією видання Daily Mail, у день зникнення Ольги Фролової між нею та її британським бойфрендом сталася суперечка. Повідомляється, що Армстронга допитували за підозрою у скоєнні вбивства.

Поліція з районного відділку Бо Пхут повідомила, що Ольга Фролова страждала на біполярний розлад і була схильна до спалахів гніву. Також за інформацією Daily Mail, камери відеоспостереження зафіксували, як Ольга повертала орендований мотоцикл і шла з рюкзаком в останній день, коли її бачили живою.

Жінці довелося залишити свій паспорт в магазині, а потім продати мобільний телефон, щоб сплатити рахунок. Місцеві медіа передають, що Ольга повернулася в магазин на мотоциклі разом з бойфрендом, написали в Daily Mail.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...