Загибла дівчина була його коханою: Суд взяв під варту винуватця смертельної ДТП у Києві (фото)

До Шевченківського районного суду Києва доправили винуватця смертельної аварії, яка трапилася сьогодні вночі на бульварі Лесі Українки. Павла Білоконя 1995 року народження відправили під варту до 30 червня без права внесення застави, повідомляють Патріоти України.

Адвокат виступав проти цього, на його думку, на даному етапі вина підозрюваного не доведена, а докази формальні. Він заявив, що подаватиме апеляцію.

Як повідомив кореспондент з місця події, батьки хлопця не захотіли коментувати те, що сталося. Водночас вони повідомили, що загибла була коханою їхнього сина. Прокурор також офіційно спростував інформацію про те, що Білокінь може бути родичем ексглави МВС.

Павло Білоконь

За словами захисника, найбільш доречним було б випустити хлопця під заставу або відправити під домашній арешт. Сам водій усвідомив скоєне, визнав свою провину і готовий співпрацювати зі слідством. Він розповів, що пасажирки просили його зупинити авто, але мокра дорога завадила це зробити. "Це був азарт! Їхав з дівчатами, це не спеціально сталося", – сказав Білокінь.

Стало відомо, що Білокінь під час аварії пошкодив ногу та не може ходити. Адвокат наполягає на тому, що хлопець потребує стаціонарного лікування. Додамо, що на затриманого неодноразово складали протоколи про перевищення швидкості, нетверезе водіння та розпиття алкоголю в громадських місцях.

Мати винуватця ДТП

Нагадаємо, 1 травня на бульварі Лесі Українки в Києві Infiniti на великій швидкості злетів з дороги і врізався в електроопору. Водій не впорався з керуванням, авто перекинулося. Було також опубліковано запис моменту погоні патрульних за іномаркою, яка передувала ДТП.

Стало відомо, що за кермом Infiniti перебував Білоконь Павло Сергійович. Внаслідок ДТП від отриманих травм померла 18-річна Олександра Землякова. Її подруга, друга пасажирка легковика, Марія Демчишина була госпіталізована.

Джерело: Обозреватель

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...