Загинула миттєво разом з друзями: Екс-чемпіонка світу зі сноуборду потрапила під лавину

Нещасний випадок трапився у Швейцарії.

Французька сноубордистка Жюлі Помагальскі стала жертвою стихійного лиха. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет Франції у Тwitter, передають Патріоти України.

Помагальскі спускалася на лижах разом зі своїми друзями зі схилу гір у швейцарському кантоні Урі 23 березня. Вона та ще двоє людей потрапили під лавину снігу і загинули. Їх тіла знайшла група рятувальників на вертольоті.

40-річна спортсменка свого часу брала участь в зимових Олімпійських іграх 2002 і 2006 років, а також у 1999 році здобула золоту медаль чемпіонату світу в розряді сноубордкросу.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...