Загинула ціла родина, водія ледь не розірвали: Момент смертельної ДТП під Києвом потрапив на відео

Над винуватцем аварії хотіли влаштували суд Лінча.

У мережі з'явилось відео моменту ДТП під Києвом, на Старообухівській трасі, в результаті якої, попередньо, загинули четверо осіб, зокрема, двоє дорослих та двоє дітей. Аварія трапилась 12 липня, у селищі Козин. Сам ролик опублікували на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"З‘явилося відео моменту ДТП із бухим водієм Mercedes, який забрав життя у трьох людей на Старообухівській трасі", – йдеться у дописі.

Під Києвом, на Старообухівській трасі, 12 липня трапилась масштабна смертельна ДТП. Попередньо, загинуло четверо осіб, зокрема, двоє дорослих та дві дитини. Водій однієї із машин нібито мав ознаки сп'яніння.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...