"Загинула в ДТП у 1942-му році": Донька налякала матір розповідями про своє попереднє життя (відео)

Ешлі зі США була приголомшена, коли її дев'ятирічна донька сказала їй, що вона реінкарнація і лише "прикидається справжньою дочкою". Жінка хотіла дізнатися, чи бреше їй дівчинка, тому запитувала її одне і те ж саме протягом трьох років, зазначають Патріоти України.

Поділившись дивною історією в TikTok, Ешлі згадала, як її дочка, якій тоді було п'ять років, сказала їй: "Давай вдамо, що ти моя справжня мама. Ти моя нова мама, моя справжня мама померла давним-давно, а потім я повернулася, і тепер ти моя нова мама".

Не розуміючи, що вона має на увазі, Ешлі запитала, чи вона пам'ятає цю сім'ю, і малеча розповіла їй деякі подробиці. "Вона сказала: "Мого батька звали Самуель, ім'я моєї мами я не пам'ятаю, але воно закінчується якось, можливо, Христина, Валентина". Вона сказала, що загинула 1942 року в автокатастрофі", - поділилася користувачка.

Цитуючи слова своєї дочки, Ешлі продовжила: "Ми повертали ліворуч, і я всю дорогу сиділа з пасажирського боку, а в мене були брат і сестра, і вони сиділи посередині. Вони повернулися, але не побачили машину, що наближається, машина врізалася їй в бік і вбила її і її маму, тому що за кермом був її батько".

У той момент жінка не повірила словам дочки, але записала це, сподіваючись викрити її в брехні через декілька років. Коли дочці Ешлі виповнилося вісім років, і вона знову запитала, чи пам'ятає вона своє минуле життя. Її дочка сказала їй: "Так, я щось пам'ятаю, все ще трохи нечітко, але я пам'ятаю".

Ешлі підійшла до свого телефону, щоб перевірити записи, а її дочка докладно розповіла: "Я загинула 1942 року в автокатастрофі. Ми повертали, і машина врізалася мені в бік, і я померла, і моя мама померла, але мій тато, брат і сестра залишилися живими".

Потім Ешлі запитала її: "То чому ти не пристебнула ремені безпеки?". Дівчинка подивилася на неї і відповіла: "Тоді не було ременів безпеки!". Ешлі втратила дар мови і тепер повністю вірить, що її дочка реінкарнувалася.

Водіям на замітку: Чи можна оскаржити штраф за порушення ПДР

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:05

Штрафи за порушення правил дорожнього руху встановлюють, щоб водії не створювали під час руху небезпечних ситуацій для себе і оточуючих. Але іноді штраф можуть виписати, коли для цього немає підстав. Що робити водіям в таких ситуаціях і чи є механізм о...

Наздогнала кара: Вчитель інформатики, який зізнався, що за 50 рублів ширив російську пропаганду, сидітиме 5 років

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:57

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області визнав громадянина винним у розповсюдженні публікацій, які виправдують збройну агресію РФ і глорифікують окупантів і закликають до незаконної зміни меж території України. Про це повідомляє «Судовий ...