Загинули дорослі і діти: На Миколаївщині з мосту впав автомобіль

У селищі Кінецьпіль на Миколаївщині з мосту у річку Кодима впав автомобіль, загинуло 5 людей, серед них двоє дітей. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України.

Загиблим дітям було 7 та 9 років. Автівка впала о 14:00 18 грудня на території Первомайської територіальної громади. "18 грудня близько 14:00 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області сталась надзвичайна ситуація: з автомобільного мосту у р. Кодима впав легковий автомобіль Mitsubishi Sigma внаслідок чого загинуло 5 осіб з них 2 дитини (2015 та 2017 р.н.)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники 23 державної пожежно-рятувальної частини провели роботи з деблокування тіл загиблих, використавши гідравлічне аварійно-рятувальне обладнання.
Транспортний засіб за допомогою крана витягли з водойми на берег.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...