Загинули дуже загадково: У Бермудському трикутнику виявили "корабель-привид" з 20 тілами

Поблизу Британських островів Теркс і Кайкос у Вест-Індії, де проходить межа так званого Бермудського трикутника, знайшли човен. На борту були тіла 20 людей, зокрема й дітей, передають Патріоти України.

Невеликий човен вранці 24 червня поблизу берегів острова Гранд-Терк помітили місцеві рибалки. Вони проінформували про знахідку морське відділення королівської поліції островів Теркс і Кайкос.

У Бермудському трикутнику знайшли корабель-привид

Правоохоронці відбуксирували судно на берег. На його борту виявили тіла 20 людей, зокрема 2 дітей. У поліції вважають, що судно прибуло з-за меж Карибського басейну. Невідомо, що могло спричинити загибель людей. За попередньою інформацією, мовиться не про насильницьку смерть.

Поліцейські припускають, що територія Теркс і Кайкос, розташована на південний схід від архіпелагу Багамські острови, в 144 кілометрах на північ від Гаїті, не була пунктом призначення човна. Наразі слідчі намагаються з'ясувати, що трапилося з судном, а також встановити особи загиблих.

Бермудський трикутник: що про нього відомо

  • Точні межі Бермудського трикутника не визначені. Фраза "Бермудський трикутник" вперше з'явилася у статті Вінсента Геддіса у 1964 році. Автор використав її, аби описати трикутний регіон, "в якому безслідно зникали сотні кораблів та літаків".
  • Попри моторошну репутацію, в межах "трикутника" рідко трапляються зникнення.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...