Загинули дуже загадково: У Бермудському трикутнику виявили "корабель-привид" з 20 тілами

Поблизу Британських островів Теркс і Кайкос у Вест-Індії, де проходить межа так званого Бермудського трикутника, знайшли човен. На борту були тіла 20 людей, зокрема й дітей, передають Патріоти України.

Невеликий човен вранці 24 червня поблизу берегів острова Гранд-Терк помітили місцеві рибалки. Вони проінформували про знахідку морське відділення королівської поліції островів Теркс і Кайкос.

У Бермудському трикутнику знайшли корабель-привид

Правоохоронці відбуксирували судно на берег. На його борту виявили тіла 20 людей, зокрема 2 дітей. У поліції вважають, що судно прибуло з-за меж Карибського басейну. Невідомо, що могло спричинити загибель людей. За попередньою інформацією, мовиться не про насильницьку смерть.

Поліцейські припускають, що територія Теркс і Кайкос, розташована на південний схід від архіпелагу Багамські острови, в 144 кілометрах на північ від Гаїті, не була пунктом призначення човна. Наразі слідчі намагаються з'ясувати, що трапилося з судном, а також встановити особи загиблих.

Бермудський трикутник: що про нього відомо

  • Точні межі Бермудського трикутника не визначені. Фраза "Бермудський трикутник" вперше з'явилася у статті Вінсента Геддіса у 1964 році. Автор використав її, аби описати трикутний регіон, "в якому безслідно зникали сотні кораблів та літаків".
  • Попри моторошну репутацію, в межах "трикутника" рідко трапляються зникнення.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...