Загинув молодий чоловік: У Польщі в ДТП потрапило авто з українцями (фото)

У Польщі у дорожньо-транспортну пригоду потрапив автомобіль з українцями, внаслідок чого одна людина загинула, інформують Патріоти України.

Як повідомляє olesnica.naszemiasto.pl, ДТП сталася в селі Лігота Мала (24 км від Вроцлава). Автомобіль Renault з’їхав з дороги і перекинувся. В результаті загинув ймовірний водій – громадянин України, якому приблизно 30 років. За попередніми даними, він не був пристебнутий паском безпеки або автівка рухалася надто швидко. Поліція має встановити, чи, дійсно чоловік керував автівкою.

Видання зазначає, що, окрім загиблого, в автомобілі були й інші громадяни України. Їх кількість не уточнюється. Повідомляється лише, що серйозних травм у них немає.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...