Загинув на очах у дітей: Під Одесою сталася моторошна ДТП через п'яного водія (фото)

В Одеській області лоб у лоб зіткнулися легковий автомобіль Renault, в якому перебували батько із двома дітьми, і позашляховик Mitsubishi. У результаті загинула одна людина, повідомляють Патріоти України.

Аварія трапилася 31 липня біля селища Великодолинське Овідіопольського району. Як заявили у пресслужбі ГУНП Одещини, ДТП трапилася через те, що водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу.

"В результаті загинув 33-річний водій Renault. Крім нього, у салоні також перебували двоє дітей. Прибулі медики на місці надали дітям необхідну допомогу, після чого їх забрали родичі", – повідомили у відомстві.

Місцевий житель Святослав повідомив нашим журналістам, що жертв ДТП могло бути більше. "У білому Renault їхали діти з батьком. Мати мала поїхати разом із ними, але, на щастя, не вийшло", – розповів молодий чоловік.

Наш співрозмовник також піддав сумніву офіційне повідомлення пресслужби поліції, де сказано, що за життя 58-річного водія Mitsubishi "борються медики".

"Може він і отримав в результаті ДТП переломи ребер, в усякому разі на місці аварії він виглядав бадьорим. Є підозра, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Кажуть, він чудово бачив, що під час обгону йому назустріч рухається інше авто, але тим не менш виконав маневр", – розповів Святослав.

Так, загиблого звали Дмитро. Він підробляв на одному з ринків. "Скільки я спілкувався з Дімою, завжди залишалися лише хороші враження. Це була світла людина", – повідомив нам знайомий загиблого Сергій.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть однієї людини). Санкція передбачає до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Обозреватель

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...