Загинув на очах у друзів: Стало відомо ім'я полеглого на Донбасі Героя (фото)

На Донбасі під ворожими обстрілами загинув український військовий Сафонов Євген Миколайович. Про це в Facebook передає 93-я ОМБр "Холодний Яр". Повідомляється, що в четвер, 21 травня, вантажівка з українськими військовими потрапив під обстріл, передають Патріоти України.

"В автомобіль потрапила міна 120 калібру, через що Євген загинув, а його товариші отримали осколкові поранення і контузії. Тяжкопоранених серед них немає. Євген служив в протитанковому дивізіоні. Його позивний "Сафон", – йдеться в повідомленні.

Євген Сафонов народився 25 листопада 1988 Павлограді, де і проживав. Мав середню освіту, працював на шахті. У холодноярську бригаду прийшов в січні 2019 року.

"Офіційно раніше участі в бойових діях не брав. Але побратими відзначають, що Євген ще в 2014 році бачив війну на власні очі. В перший рік боротьби проти російської окупації в Донбасі "Сафон певний час воював у складі добровольчого батальйону "Айдар". У бригаді ж служив разом з друзями з рідного міста. Відвоював пліч-о-пліч з земляками ротацію під Авдіївкою, а потім – на Луганському напрямку. Під обстріл друзі також потрапили разом", – відмічено в інформації.

Командир батальйону повідомив, що Сафонов був кращим навідником і в бою добре себе проявляв. У загиблого залишилася мати, брат, дружина та 2-річний син.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...