Загинув охоронець: Підрив авто у Києві міг бути замахом на бізнесмена (фото)

В результаті вибуху невстановленого вибухового пристрою постраждав чоловік 1962 року народження – столичний бізнесмен.

Підрив автомобіля у Святошинському районі столиці міг бути замахом на бізнесмена Ігоря Сала, який займається фармацевтичним бізнесом, повідомляють Патріоти України.

В результаті вибуху невстановленого вибухового пристрою постраждав чоловік 1962 року народження – столичний бізнесмен. Також поранення отримав чоловік 1985 року народження. Також, за попередньою інформацією, загинув співробітник поліції охорони. Обставини та деталі інциденту наразі встановлюються.

Автомобіль, що підірвав невідомий, ймовірно належить дружині потерпілого бізнесмена. Водночас, у телеграм-каналі Украина 24/7 повідомляють, що в автомобілі був бізнесмен Ігор Сало. За попередніми даними загинув його охоронець.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...