Загинув ще у квітні: Після деокупації під Ізюмом знайшли тіло ветерана АТО (фото)

19 квітня під час бойових дій в Ізюмському районі Харківської області загинув солдат Володимир Вишняков із Дніпропетровської області. Йому було 35 років. Про це повідомив міський голова міста Кам'янське (Дніпропетровщина) Андрій Білоусов, передають Патріоти України.

"Наступ Збройних сил України дав змогу звільнити територію, де боронив Україну наш земляк, знайти загиблого та направити його на поховання у рідне місто", — написав Андрій Білоусов.

Володимир Вишняков народився 17 грудня 1986 року в місті Дніпродзержинськ (зараз — Кам'янське). Із 2006 по 2007 роки проходив строкову службу у Збройних силах України.

У 2010 році закінчив Дніпровський державний технічний університет. Брав участь в АТО/ООС. З 2006 по 2022 рік працював в компанії "Укрзалізниця". 2 березня 2022 року Володимира Вишнякова мобілізували. У нього залишилися батьки. Попрощаються з військовим 30 вересня.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...