Заявляла, що сам помер: У Росії дружина розчленувала відомого репера Енді Картрайта (фото, відео)

Російський репер Енді Картрайт (Олександр Юшко) помер у Санкт-Петербурзі. Його дружина Марина розчленувала тіло музиканта і сховала його в пакети, щоб потім позбутися. Жінку затримала поліція. За її словами, 30-річний репер помер від передозування наркотиками кілька днів тому, пише Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Марина, нібито дізнавшись про смерть чоловіка, нікому про це не розповіла, розчленувала тіло репера й розклала по пакетах. Частина пакетів зберігалася в холодильнику, інші лежали на підлозі в коридорі їхньої квартири. На четвертий день вона зателефонувала адвокату й повідомила про те, що трапилося, той, зі свого боку, повідомив у поліцію.

Свій вчинок жінка пояснила тим, що не хотіла для чоловіка безславної смерті й тому вирішила, що він "просто зникне". Зараз дружину затримано, судмедексперти встановлюють, чи дійсно Енді помер від наркотиків.

Енді Картрайту було 30 років. Його зріст майже 2 метри. Він брав участь у різних музичних проєктах, зокрема в знаменитому "Версус-батлі" (Versus Battle).

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...