Заявив, що не хоче жити: 23-річний водій зі зламаною рукою у крові дрифтував містом (фото)

Хлопець втратив пам'ять та погано орієнтувався у просторі.

Уночі 28 червня на вулиці Науковій у Львові патрульні Катерина Головчук та Дмитро Войтович врятували 23-річного водія Volkswagen, інформують Патріоти України.

Він мав відкритий перелом руки, скаржився на сильний головний біль і оніміння кінцівок, час від часу втрачав орієнтування в просторі. З'ясувалося, що він посварився з дружиною і поїхав із дому. Що з ним далі сталося – не міг пояснити, повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

"Патрульні помітили авто, яке постійно їздило з однієї смугу на іншу. Вирішили зупинити. Під'їхавши до автомобіля вони побачили, що колеса вперті у бордюр. Заднє вікно розбите. Побачили чоловіка, в якого руки були в крові, а також закривавлений салон. Виявилося, що у чоловіка відкритий перелом руки. Чоловік нічого не пам'ятав, не міг сказати свого імені. Довкола лежали його документи. Патрульні встановили, що це 23-річний мешканець Хмельницької області", - йдеться в повідомленні.

На його телефон зателефонувала мати, з нею говорили поліцейські. "Жінка розповіла, що син посварився з дружиною і сказав, що більше не хоче жити і вибачився за все. Він живе з нею у Львові в районі вулиці Наукової. Вона, також, зазначила, що вже доїжджає до Львова. Патрульні разом з медиками поїхали до лікарні, туди ж приїхала і мати чоловіка. Дорогою до рентген-кабінету жінка втратила свідомість і патрульні надали допомогу і їй", - повідомляється.

Уже сьогодні вранці жінка сказала, що медики відправили її сина на лікування, адже він має порушення пам'яті та дезорієнтований.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...