Заявив, що рятувала представників ЛГБТ: Лещенко вперше прокоментував скандал із виступом дружини Dj Nastia на секс-вечірці в Росії (відео)

Колишній народний депутат, а нині член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко заявив, що виступ у Москві його дружини - Анастасії Топольської (Dj Nastia ) - слугував "підтримці людей, які є прямими жертвами режиму" президента Росії Володимира Путіна. За словами чиновника, його кохана "утискає культуру РФ та її представників", передають Патріоти України.

Лещенко зазначив, що в Росії цей захід проходив зокрема за участю широкого залучення представників ЛГБТ-спільноти – меншості, "яка потерпає від Путіна та Кадирова". Про це екснардеп розповів в ефірі "4 каналу". Чиновник наголосив, що "є можливість для певних інформаційних кілерів, які виконують замовлення олігархів", з якими він "воює".

Нагадаємо, що напередодні на скандальну ситуацію відреагувала українська Facebook-спільнота. Пояснень із боку самої діджейки та її чоловіка вимагали не тільки прості користувачі, а й політики та блогери. Проте обоє відмовчувалися. Крім того, раніше Анастасія Топольська (Dj Nastia) вперше відреагувала на скандал навколо неї – українка передала "привіт усім ботофермам і хейтерам" і попросила їх писати ще більше, щоб її публікації піднімалися в топ.

Що відомо про Анастасію Топольську

  • Українська діджейка, засновниця лейбла Propaganda. Називає себе широкоформатною музиканткою і грає в таких стилях, як драм-енд-бейс, мінімал, хаус, техно, діп-хаус, тріп-хоп і джаз.
  • У 20 років вийшла заміж за ді-джея Анатолія Топольського і народила доньку Уляну. 21 жовтня 2016 розлучилася. У липні 2016 стало відомо, що Анастасія зустрічається з народним депутатом Сергієм Лещенком, а в 2017 вони узаконили стосунки.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...