Заявив у поліцію про нібито угон авто відразу після ДТП: Водій Infiniti у Харкові хотів заплутати слідчих

16-річний водій Infiniti Микола Харківський, який скоїв смертельну аварію в Харкові у ніч на 27 жовтня, не розгубився й після злочину одразу написав заяву про нібито угон автомобіля. Про це заявив представник прокурора на судовому засіданні 28 жовтня, повідомляють Патріоти України із посиланням на Newsroom.

Представник прокурора підтвердив, що у ніч на 27 жовтня до правоохоронців надійшов дзвінок про викрадення автомобіля "Infiniti". За даними обвинувачення, Микола Харківський після наїзду на пішоходів прибув до міської лікарні, назвавшись іменем іншої людини та повідомивши чужу домашню адресу.

Хлопець скористався моментом і здійснив виклик на "102" з приміщення туалету медзакладу. Таким чином, хлопець хотів ввести слідство в оману і відвести від себе підозру. Після цього Харківський намагався покинути будівлю лікарні, проте був затриманий співробітниками поліції.

Правоохоронці натомість відкрили проти водія Infiniti ще одну справу – за статтею про надання завідомо неправдивого повідомлення про скоєння злочину. За рішенням суду, Харківського арештували на 60 діб без права внесення застави.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...