Займається сексом у під'їзді серед білого дня: У будинку на Волині скаржаться на "сусіда-мачо" (фото 16+)

Мешканці просять владу втрутитися.

У Володимирі-Волинському Волинської області жителі багатоповерхівки поскаржилися на сусіда, який регулярно влаштовує оргії в під'їзді. Про це пише "Прикарпаття Online" з посиланням на одного з мешканців будинку № 63 на вулиці Поліської Січі Павла Марходея, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що чоловік застає свого сусіда за інтимними втіхами серед білого дня на сходовому майданчику. За його словами, «сусід-мачо» живе у власній квартирі «без вікон і дверей».

«Кожен день доводиться бачити таку картину. Поліція безсила, тому просимо нашу владу міста вплинути на цю людину», - поділився чоловік.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...