"Займайтеся коханням, не війною": У мережі поширили "рекламу" військкоматів РФ із Сашею Грей, порнозірка відреагувала

У мережі поширили фото, де нібито в одному з російських військкоматів з'явилася реклама з колишньою американською порноактрисою Сашею Грей. Однак виявилося, що це було фейком. Колишня порноактриса Саша Грей вже встигла відреагувати на фото в мережі, зазначають Патріоти України.

Саша Грей відреагувала на російську пропаганду

Схоже, що мета пропагандистської реклами, куди прифотошопили порноакторку, активніше залучати росіян їхати на війну в Україну. Зауважимо, що на банері зображена росіянка у військовій формі, до тіла якої приліпили обличчя Саші Грей. "Служба за контрактом – гідний вибір", – написано на плакаті.

Саша Грей прокоментувала російську пропаганду у своєму твітері. Акторка поставилася до побаченого скептично. Вона зазначила, що це може бути фейк, і попросила своїх шанувальників або навести докази того, що це справжній плакат, або спростувати. Зазначимо, що Грей заявила, що вона не підтримує війну.

"Мій телефон розривається. Ще одна млява спроба створити ненависть і розкол. Хтось може перевірити, чи справжня це реклама в Росії і де? Мем чи ні, я це не підтримую. Будьте обережні з тим, чим ви ділитеся. P.S. Груди занадто великі, і займайтеся коханням, не війною", – написала Грей.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...