Займався спортом і на здоров'я ніколи не скаржився: Деталі смерті молодого українця від коронавірусу в Києві

У Максима Кравченка залишилася дружина, Юлія, і двоє маленьких дітей. Вони, за словами лікарів, здорові.

Максим Кравченко. Фото: соцмережі.

35-річний Максим Кравченко, який помер в Олександрівській лікарні Києва від коронавірусу Covid-19, активно займався спортом, не мав шкідливих звичок і раніше не скаржився на здоров'я, повідомляють Патріоти України.

За їх словами, перед хворобою чоловік не виїжджав за кордон, тому швидше за все заразився вже в Україні. Вперше хлопець відчув себе погано 11-12 березня. Через кілька днів, 16 березня, він звернувся в приватну клініку (декларації з сімейним лікарем у нього не було).

Там Максима оглянули і зробили рентген. Тоді і з'ясувалося, що у нього вже запалення легенів. Його відразу ж направили в Олександрівську лікарню по швидкій. Вже тут йому провели тест на коронавірус, який виявився позитивним.

Як повідомила головний лікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко, перебіг хвороби у Максима був важким, він був підключений до апаратів ШВЛ, ЕКМО, але це не допомогло. У Максима Кравченка залишилася дружина, Юлія, і двоє маленьких дітей. Вони, за словами лікарів, здорові.

Максим очолював компанію ТОВ "КСК", яка займається виготовленням огороджень, навісів. Народився в Дніпрі, але вже давно жив у Києві. "Я з Максимом познайомився ще в 2007 році. Він займався будівельними роботами. Молодий, цілеспрямований, спокійний, завжди знав точно, що і навіщо робить. Він родом з Дніпра, але всього добився в житті сам, створив бізнес, перевіз сім'ю до Києва, вони вже давно тут живуть. Він горів своєю роботою. Якщо потрібно, то і ніч не спав, але вранці обов'язково надавав кошторис. Слово своє тримав. У будівельному бізнесі рідко таких людей зустрінеш", - розповів його знайомий.

Друзі кажуть, що не розуміють, як вірус вбив молодого, здорового чоловіка, адже Максим з дитинства захоплювався волейболом, був спортсменом і на здоров'я не скаржився. Однак, не дивлячись на статистику, коронавірус виявився для нього смертельним.

"Він був приємною людиною. Він був спортсменом - капоейра і сильне захоплення волейболом. Ніяких шкідливих звичок у нього не було. Дружина його теж зі спорту. Вести з ним діалог завжди було приємно, весело і творчо, і неважливо були це гроші або просто про життя. Він міцний малий. Як його вразила хвороба мені не зрозуміло", - говорить його партнер по бізнесу.

Разом з дружиною, Юлією, він також займався капоейра (бразильське національне бойове мистецтво), а Юлія ще й веде секцію капоейри на Позняках в Києві.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...