Зайняв дещо зухвалу позу: Відомий спортсмен протестував "антисекс-ліжко" в олімпійському селищі (відео)

В олімпійському селищі в Парижі всі ліжка вузькі - завширшки лише 90 см. Їх зробили з переробленого картону. ЗМІ вже назвали їх "антисекс-ліжками", оскільки передбачається, що на них неможливо займатися сексом, передають Патріоти України.

Британський олімпійський чемпіон зі стрибків у воду Том Дейлі, приїхавши в олімпійське селище, насамперед протестував тамтешні ліжка. Результати випробування одного з них він опублікував у своєму Instagram.

Спочатку Дейлі показав, яке воно - картонне ліжко, а потім навіть пострибав на ньому і зайняв дещо зухвалу позу. Після цього спортсмен зробив висновок, що ліжко дуже міцне.

Нагадаємо, вперше ліжка з переробленого картону використали на Олімпійських іграх у Токіо 2021 року. Через пандемію коронавірусу секс між спортсменами тоді був суворо заборонений.

Податкова нарахувала чоловіку 2,3 млн грн платежів: що стало причиною та як уникнути шахрайських схем

п’ятниця, 26 липень 2024, 10:34

Податкова нарахувала чоловіку 2,3 млн грн податкових зобов'язань за участь у схемі дропів, коли він віддав свою банківську картку шахраям, які використовували її для приховування доходів. Через це громадянин отримав майже 9,5 млн грн на рахунок у 2023 ...

А ви це знали? Чому у школах в СРСР забороняли писати кульковими ручками

п’ятниця, 26 липень 2024, 9:50

Атрибути радянської шкільної естетики відомі всім: червоні краватки, білі фартухи у дівчаток, коричневі костюми у хлопчиків та стандартні ранці, в яких носили шкільне приладдя. А одним із найважливіших атрибутів радянського школяра було перо, передають...