Зайшов у гості до сусідів: Чоловік убив подружню пару через... голоси в голові

22 листопада житель п'ятиповерхівки у селищі Малинівка (Чугуївський район) вирішив навідатися до сусідів знизу — подружньої пари, 64-річного чоловіка та його 60-річної дружини. Між гостем та господарем квартири виникла сварка. Нападник почав бити чоловіка руками і ногами, повідомляють Патріоти України.

"У цей час дружина потерпілого почула сварку і вийшла з кімнати. Нападник накинувся й на жінку. Рятуючись, вона вибігла до сходового майданчика, але за кілька кроків до квартири зловмисник наздогнав її, повалив на підлогу та забив до смерті", — розповіли в поліції.

Тіла вбитих знайшла сусідка і викликала поліцію. Правоохоронці провели обшук у квартирі підозрюваного, знайшли там речові докази злочину — одяг та взуття зі слідами крові. Чоловік зізнався у вбивстві. За його словами, він погано ставився до сусідів, а вбити їх йому наказали голоси в голові. Як з'ясувалося, зловмисник перебуває на обліку у психіатра. Чоловіка заарештували. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...