Зайшов у будинок та душив пакетом: Напад маньяка на жінку в Москві потрапив на відео

Поліція в Москві затримала ймовірного серійного душителя. Про це повідомляє Telegram-канал "112", передають Патріоти України.

За даними кількох жителів Лосіноостровського району, чоловік чекав жінок біля під'їздів, заходив з ними в будинок і душив їх пакетом. Правоохоронні органи встановили причетність чоловіка до одного епізоду замаху на зґвалтування. При цьому відомо, що московський душитель використовував у якості зброї мотузку.

За попередніми даними, за своїми жертвами він "полював" у стані алкогольного сп'яніння. У червні поліція вже повідомляла про затримання підозрюваного в нападі на жінок біля парку "Лосиний острів". Його спіймали після звернення в поліцію жінки, яка розповіла про те, що її намагалися зґвалтувати.

Нюанси нового закону: Коли і за який термін військовозобов’язані мають пройти ВЛК

понеділок, 20 травень 2024, 17:59

Чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше мали статус "обмежено придатний", повинні до 4 лютого 2025 року повторно пройти військово-лікарську комісію. Це передбачає новий закон про мобілізацію. Щоб пройти ВЛК, колишнім "обмежено придатним" та іншим...

Бережіть голови! Землю накриє чергова потужна магнітна буря

понеділок, 20 травень 2024, 17:30

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 20-22 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США. Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу —...