Закатали в асфальт: Киянин розповів, як насправді приймають хворих на коронавірус у лікарнях столиці

Киянин Олексій Краснощеков захворів на коронавірус і розкрив правду про українські лікарні. Чоловіка з температурою 39 градусів спочатку відвезли в приватну клініку, але виявилося, що там потрібен вчорашній тест про наявність COVID-19. Тоді Краснощекова госпіталізували в лікарню №1 на Харківському масиві. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

За словами Олексія, ситуація в лікарні плачевна. Ліжок на всіх не вистачає, лікарі сплять по 30 хвилин, всі на взводі.

"Лікарі все на взводі, сплять по 30 хвилин. За останні 2-3 дні 40 пацієнтів. Прийшла терапевт для консультації. Дуже сварилася, чому у другий тиждень хвороби мені не призначили ін'єкційні антибіотики і крапельниці. Сказала, що місця є тільки в коридорі, а там протяги + інфекційні хворі з різними інфекціями, тобто, може бути перехресне зараження", - розповів Олексій.

Лікар прописала киянину крапельницю з антибіотиками і порадила викликати приватну "швидку" для того, щоб збити температуру, якщо буде необхідно. Олексій зазначає, що так сталося через те, що коронавірусний фонд уряд "закатав в асфальт".

"Ось такі справи з інфекційною ситуацією. Реально з ковідом працюють тільки в державних лікарнях, а ресурсів тупо нуль. Весь ковідний фонд закатали в асфальт. Дякую", - написав чоловік.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...