Закатував жінку її коханий: На Черкащині колишню військову медсестру до смерті забили кулаками, на тілі не було живого місця (фото)

На Корсунщині чоловік руками забив до смерті 38-річну Мирославу Соляренко. Трагедія сталася у селищі Стеблів. Що стало причиною убивства, поки з’ясовує слідство, передають Патріоти України.

Закатував жінку її коханий. Зустрічалися близько 2-ох років. Соляренко раніше служила в зоні АТО медсестрою. Разом із односельцем не жила. Заходила в гості. Коли медики приїхали на виклик, тіло жертви було вкрите синцями. Нападник завдав їй щонайменше 20 ударів в обличчя. По всьому будинку лежали пасма її волосся.

- Така подія, що хай Господь береже. Досі не можу отямитися, - говорить сусідка підозрюваного Марія Семенівна. – Останнім часом він наче був хорошим. Не знаю, що на нього найшло. Я й не знала нічого, поки поліція до мене не прийшла. Прибігли батьки. Мати дівчини втратила свідомість. Ніколи не бачила, щоб вони билися. Бувало, поскандалять і все на тому. Не пив довгий час. Кажуть, «закодувався». Подобався навіть мені. Був хазяйновитим.

Коли ймовірний вбивця усвідомив скоєне, побіг за допомогою до сусідів. Був повністю оголеним.

- Прибіг з початку до молодої сусідки, - продовжує Марія Семенівна. – Сказав, що робив Мирославі штучне дихання. Побігли подивитися й викликали «швидку». Коли медики приїхали, вона була мертвою.

Батьки вбитої не схвалювали вибору доньки. Між ними виникали скандали через це.

- Майже 3 роки донька була медсестрою в Авдієвці на «нулі», - тихо каже батько Микола Соляренко. – Після служби знайшла собі його. Багато разів ми з дружиною казали, аби не ходила туди. Він вживав наркотики й горілку. Напередодні трагедії саме приїхала із заробітків. Просили, щоб побула вдома, але рвалася до цього чоловіка. Того дня я її й проводжав до воріт. Він стояв на вулиці. Чекав на доньку. Пішли з ним десь у магазин. Повернулися до нього додому. На ранок я дізнався про все.

Батькам довелося платити, аби обличчя доньки загримували перед похоронами.

- Заплатив трохи більше в морзі, аби хоч щось зробили з її обличчям, - пояснює Соляренко. – Але марно, бо була дуже побита. Понад 20 ударів у голову зробив. Рука вся синя. Бив він її й раніше. Та до поліції заявляти на нього не хотіла. Був увесь у боргах. Продала свій пай і заплатила за все. Жив за її рахунок. Любила дуже. Я на колінах просив колись, аби не ходила туди. Все село знало, що це за людина.

У п’ятницю, 14 серпня, Катеринопільський райсуд дав підозрюваному 2 місяці тримання під вартою, поки триває розслідування. Свою провину чоловік не визнає. Каже, сама вдарилася.

- Вдень ми випили трохи шампанського. Вже увечері я помився й пішов до телевізора, - розповів журналістам затриманий. – Закип’ятив для неї воду. Аж тут почув гуркіт. Гукнув її. Не озивається. Побіг на кухню. Вона лежала на підлозі. На батареї й умивальнику була її кров. Обличчя теж все залите кров’ю. Я злякався й потягнув її в іншу кімнату. Почав обливати водою й робити штучне дихання. Ляскав по ній, аби привести до тями. Вибіг на двір і кричав, щоб викликали «швидку». Я не міг їй нанести 20 ударів. В мене руки цілі.

Підстав звинувачувати стеблівця у злочині є достатньо, кажуть в корсунській поліції. На момент затримання чоловік мав опухлі кулаки. Накинувся на одного з поліцейських.

- 12 серпня близько 7-ої ранку надійшло повідомлення про виявлений труп жінки, - коментує начальник Корсунь-Шевченківського райвідділу поліції Дмитро Вовк. – Встановлено, що саме затриманий наніс тілесні ушкодження.

Ймовірний убивця вже неодноразово потрапляв за ґрати. В тому числі за збут наркотиків. Останні 2 роки не пив. В будинку чоловіка правоохоронці знайшли пляшку з-під горілки. Випитий алкоголь міг вплинути на свідомість затриманого, неофіційно кажуть поліцейські. Мирославу Соляренко поховали 14 серпня.

Джерело: provce.ck.ua

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...