"Заходиш до їдальні – по-любому шокером отримаєш": Військовий розповів про тортури в російському полоні

Військовослужбовець Національної гвардії України Віталій Голубков із позивним Малий у 20 років потрапив до російського полону. Захисник зміг пережити 28 місяців знущань. Він розповів, як росіяни морили голодом полонених і давали їм всього кілька хвилин для того, щоб поїсти, передають Патріоти України.

За словами військового, полонені молилися перед кожним походом до їдальні – росіяни вигадували, як знущатися над ними. «Заходиш до їдальні – по-любому шокером отримаєш. Навіть, якщо поранений на милицях ідеш. Давали по дві-три хвилини їсти. Бувало на обід три хвилини.

Ти розкладаєш швидко їжу на десять людей і тебе ще в цей час шокером б’є. Ти гаряче їж. Вони різні способи вигадували, щоб над нами знущатися. Після їдальні виходиш, а в тебе рот повністю в плівці, від гарячого все попекло. Хліб шматками ковтали. Бо крім того, що мало годували, ще й три хвилини давали. А ти спробуй за три хвилини», – розповів Віталій Голубков.

Джерело: ТСН.ua

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...

Як у анекдоті: ДПСУ затримала зятя і тещу, які прикинулись "молодятами", щоб виїхати за кордон

неділя, 15 вересень 2024, 22:40

Зять і теща вигадали схему, за допомогою якої збиралися виїхати за кордон. Вони прикинулися "молодятами", щоб потрапити до Німеччини, передають Патріоти Україниз посиланням на Держпогранслужбу. "Ще одна пара "молодят" - 56-річна жінка з 39-річним чолов...