"Захопили Бахмут 8 разів": Комік Великий феєрично потролив Пригожина з його найманцями (відео)

Відомий гуморист Юрій Великий, якого ще називають "двійником" президента України Володимира Зеленського, зробив нову пародію. На цей раз він феєрично потролив засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина і російського пропагандиста Бориса Корчевникова, передають Патріоти України.

Так, Великий показав, який вигляд мало б інтерв'ю "кухаря Путіна". Гуморист пожартував, що Пригожин "захопив" Бахмут вже вісім разів. Також комік висміяв його "втечу" з міста, яке окупанти "беруть" тільки на словах.

"Зазвичай, як правило, я займаюся чимось іншим. А з Бахмутом мені, звичайно, допомагали мої найкращі хлопці - найсильніші, професійні бійці Біба і Боба. Але захопити Бахмут - це пів біди. Найважливіше - вчасно звідти піти. І оскільки я найважливіший, я пішов", - заявив Великий, пародіюючи Пригожина.

Крім цього, гуморист пройшовся по "терках" між Пригожиним і Міноборони РФ. За словами Великого, армією країни-агресора зараз командують "Біба і Боба".

Також комік зачитав жартівливий вірш про "вагнерів". Великий пожартував і про втрати окупантів. "Точну цифру я вам точно не назву. А неточну цифру я, може, колись і назву, але це неточно. Спробую натякнути: курчат по осені рахують. Якщо так і далі триватиме, то восени рахувати нам буде нікого", - заявив гуморист в образі Пригожина.

Пародія Великого на Пригожина - відео

Реакція мережі

Коментатори пишуть, що нове відео їх насмішило. Також вони додали:

  • "Пригожин у виконанні Юрія набагато приємніша людина, аніж оригінал. Один з моїх улюблених персонажів"
  • Ой, шановний Юрію, ну не можна ж так. Я мало не вдавилася від сміху, поїдаючи в цей час банан, уявляючи, наскільки можна входити і виходити. Попереджати треба, що під час перегляду нічого не їсти, тому що можна вдавитися"
  • "Розбираємо на цитати і використовуємо в житті щодня. Талант перевтілень".

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...