Захворюваність на COVID-19 в Україні тримається на високому рівні: Статистика на 23 липня

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 856 осіб, зафіксовано 17 летальних випадків, 828 пацієнтів одужали. Про це свідчать дані РНБО станом на ранок четверга, 23 липня, передають Патріоти України.

Добовий показник захворюваності тримається на високому рівні, днем раніше захворіло 829 осіб. Всього за весь час пандемії в Україні захворіла 61 851 особа, з них 34 000 одужали, летальних випадків — 1551.

Уряд продовжив карантин до 31 серпня з пом’якшенням з 22 травня. Підхід до пом’якшення або посилення карантину залишився адаптивним, але принцип розподілу регіонів для посилення карантинних заходів змінили. Країну поділили на чотири зони за рівнем небезпеки поширення коронавірусу. У кожній з них діє певна низка обмежень.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...