Захворюваність на коронавірус в Україні знову підскочила: МОЗ оприлюднило статистику на 30 червня

Станом на 30 червня в Україні зафіксовано ще 706 заражених коронавірусом. Найбільше нових випадків виявили в Львівській, Закарпатській, Рівненській та Одеській областях. Такі дані наводить карта Ради національної безпеки та оборони, передають Патріоти України.

Загалом з початку пандемії 44 334 заражених COVID-19. З них 1 159 померли та 19 115 одужали. Зокрема, за минулу добу 12 смертельних випадків і 88 одужавших.

Зазначимо, що сьогодні в країні зафіксували чергове зростання кількості інфікованих після трьох днів спаду захворювання. Вчора було 646 випадків, що на 60 заражених менше, ніж сьогодні.

Мер міста Києва Віталій Кличко написав на своєму Telegram-каналі, що за минулу добу заразились ще 57 людей. Найбільше випадків захворювання виявили в Дніпровському районі - 21. У Шевченківському - 16. Та в Деснянському районі -10 випадків.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...