Захищаючи Україну загинув відомий український спортсмен

Андрій Куценко 3 липня у боях за Україну проти російських загарбників загинув 35-річний титулований велосипедист зі Львівщини Андрій Куценко. Він був багаторазовим чемпіоном України з велоспорту і майстром спорту міжнародного класу. Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація, передають Патріоти України.

Куценко був переможцем та призером міжнародних змагань. Також воїн неодноразово брав участь у чемпіонатах світу та Європи.

Упродовж десяти років, з 2006 по 2016, Андрій Куценко представляв Львівщину у національній збірній команді з велоспорту на треку.

Після закінчення Жовківської ЗОШ №1 навчався у Львівському державному університеті фізичної культури. Пізніше проходив службу за контрактом на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони України.

Початок повномасштабного вторгнення Андрій зустрів в Італії, але повернувся в Україну, щоб добровільно вступити до лав ЗСУ.

Понад два роки Куценко воював на різних напрямках фронту. Останній бій прийняв у складі 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" Збройних Сил України.

Прощання із захисником Андрієм Куценком та чин похорону відбудеться у вівторок, 9 липня. Розпочнеться похорон о 12 годині на площі Вічевій у місті Жовква, що на Львівщині.

На атлантичному узбережжі США горбатий кит раптом випирнув з глибини та перекинув катер разом з рибалками. Момент атаки потрапив на відео

четвер, 25 липень 2024, 0:17

Горбатий кит перекинув човен рибалок, викинувши їх у відкрите море. На думку експертів, інцидент був не навмисною атакою, а трагічним збігом обставин, передають Патріоти України з посиланням на видання New York Post. . На опублікованих кадрах можна по...

Мав отримати $1000 від "роботодавця": Біля Тиси затримали школяра, який вів ухилянтів на переправу через порубіжну річку

середа, 24 липень 2024, 23:30

На Закарпатті прикордонники затримали під час спроби незаконного перетину кордону чотирьох порушників разом із неповнолітнім провідником, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДПСУ в середу, 24 липня. Чоловіки планували перепливати ...