Захищаючи Україну, знову загинули добровольці з Канади та Британії

У лави Збройних Сил України йдуть чимало українців, втім, у всьому світі готові висловити підтримку. Це роблять й іноземці, вони особисто приїжджають до України і стають на захист нашої країни, зазначають Патріоти України.

У боях за Україну загинув ще один британець

Так, в Україні був створений Інтернаціональний легіон Територіальної оборони Збройних Сил України. У його складі був британський доброволець Саймон Лінгард. На жаль, хлопець поліг у боях за Україну.

За словами його родини, він помер 7 листопада.

Вони написали на сторінці краудфандингу для нього:

  • "Мій тато був джерелом натхнення для всіх, хто його знав, справжнім героєм життя, який загинув, борючись за те, у що вірив";
  • "Його любили і обожнювали так багато, він був справжнім втіленням того, яким повинен бути солдат";
  • "Українські військові запропонували повернути його додому в Англію, але нам потрібна допомога, щоб висловити йому повагу і обожнювання, на які він заслуговує, відпустивши його заслужено".

Вважається, що він третій британець, який загинув під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Загинув ще один громадянин Канади

На жаль, в Україні загинув ще один громадянин Канади – 33-річний Джозеф Хільдебранд. Раніше він два роки служив в Афганістані, втім, з початком війни в Україні став на захист нашої держави.

За словами членів родини, Джозеф Хільдебранд та інші військовослужбовці військової частини, в якій він служив добровольцем, загинули цими вихідними під час бойового завдання.

Як повідомили вцілілі військові, тіла перебувають на окупованій території, тому їх ще потрібно буде забрати у ворога. "Ми всі разом на фермі, намагаємося отримати більше інформації. Мені 35 років, і я маю подбати про тіло мого брата. Це настільки погано, наскільки це можливо", – сказав Джейк, брат Хільдебранда.

Він також повідомив, що його брат разом з іншими іноземцями відправився на завдання до міста Бахмут у Донецькій області. Незрозуміло, як саме загинув Хільдебранд, але Джейку сказали, що 9 із 12 осіб загинули.

За словами Джейка, його брат просто вирішив, що хоче допомогти. Він був неймовірно хоробрим, оскільки вступив на службу до канадської армії та відбув два терміни служби в Афганістані.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...