Захищала рідне місто із перших днів війни: У боях під Харковом загинула лікарка-стоматолог (фото)

Стоматолог-терапевт міської студентської лікарні Ганна Бєляєва трагічно загинула у боях за Харків. Про це повідомили у Харківській міській раді, передають Патріоти України.

У департаменті охорони здоров'я розповіли, що Ганна Бєляєва закінчила Харківський державний медичний університет. Деякий час працювала медичною сестрою у міській дитячій клінічній лікарні №23, а з 1999 по 2022 рік спочатку інтерном, а потім стоматологом-терапевтом у міській студентській лікарні. До лав Збройних сил України лікар вступила навесні цього року.
"Без неї залишилися чоловік Іван, який працює хірургом, і двоє дітей - Михайло 2002 року народження та Мирослава 2006 року народження. Ганна Валеріївна була висококласним фахівцем. Її поважали як колеги, так і пацієнти", - зазначили у департаменті.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...