Захищав дівчину: У мережі з'явилось відео бійки сина Жванецького з хуліганами

На кадрах, зафіксованих камерою спостереження, видно, що бійка сталася 8 січня біля ресторану «Цицила» в Москві.

Дмитро Жванецький. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилося відео бійки, в якій постраждав син письменника-сатирика Михайла Жванецького Дмитро. Ролик опублікував Telegram-канал «112», передають Патріоти України.

На кадрах, зафіксованих камерою спостереження, видно, що бійка сталася 8 січня біля ресторану «Цицила» в Москві. Як повідомлялося раніше, 24-річний Дмитро Жванецький разом зі своїм другом Філіпом Гінзбургом побився з молодими людьми, які кривдили дівчину. На опублікованих кадрах видно, що проти друзів виступили принаймні троє чоловіків.

Також повідомлялося, що Жванецький і Гинсбург потрапили в лікарню з численними травмами. Цікаво, що дружина Гінсбурга Анна спростувала участь чоловіка в бійці. «Спасибі за ваше занепокоєння, але справа в тому, що Філ мало того, що прямо зараз в студії в Пітері готує до випуску новий сингл, так він ще й не знайомий з Дмитром», - заявила вона. Правда, сам Гинсбург в соцмережах мовчить. А ось Дмитро Жванецький підтвердив свою участь в бійці. «Нас з одним спробували пограбувати. Спочатку ми заступилися за дівчинку, потім на нас напали», - заявив Дмитро російському «П'ятому каналу».

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...