Захищав хазяїна: У Кривому Розі собаку викинули з вікна багатоповерхівки

Стаф, якого звати Куля, загинув від отриманих травм.

У Кривому Розі Дніпропетровської області з вікна четвертого поверху викинули стафа. В результаті падіння собака загинув. Про це передає місцеве видання "1 криворізький", передають Патріоти України.

Трагедія сталася на вулиці Миколи Світальського. Як розповів власник собаки, на вулиці він познайомився з чоловіком. У них зав'язалася розмова, після чого вони взяли алкоголь і пішли до нього додому з новим знайомим.

Там молодий чоловік почав бризкати водою в собаку, на що господар пса зробив зауваження. І новий знайомий його вдарив. Собака відреагував і цапнув хлопця. За словами власника стафа, його гість розлютився і викинув собаку. Після цього втік. Стаф, якого звати Куля, загинув.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...