Захищав Україну: Під Бахмутом загинув доброволець із Канади

В Україні загинув канадський доброволець Григорій Цехмістренко, який воював із російськими загарбниками з початку вторгнення. Про це повідомляє CBC News, передають Патріоти України.

Загиблому було 28 років, він був медиком-добровольцем. "28-річний канадець, який був медиком-добровольцем під час російського вторгнення в Україну, загинув", - йдеться у повідомленні.

Цехмістренко народився в Україні, але мав канадське громадянство. Він проживав у місті Порт-Еліс у провінції Британська Колумбія. За словами його бойового побратима, Цехмістренко загинув 14 січня поблизу Бахмута.

В Україну він приїхав із Канади в січні минулого року, коли інформація про підготовку Росією повномасштабного вторгнення ставала все більш загрозливою. За даними CBC News, Цехмістренко вже третій канадець, який загинув на війні в Україні. Він буде похований у Києві.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...